ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА! ТЕЛ. 0887962221
МЕГА МАГ - Поставяне на тротоарни плочки и павета

МЕГА МАГ предлага следните услуги за изграждането на качествени и устойчиви на времето настилки:

Фирмата ни е специализирана в изработката на тротоарни площи. Ние добре познаваме технологията за направата на тротоари, които са устойчиви на различните климатични условия. При изграждането на един добър тротоар, той трябва да бъде съобразен с околната среда. Ако непосредствено до тротоара има тревна площ, която е с по-високо равнище, то тротоарът ще бъде залят по време на дъжд. В такива случаи могат да се предприемат две мерки: да се промени височината на тротоара или да се монтират бордюри, които да отклоняват и източват водата обратно към почвата. Това е важно, тъй като когато водата няма къде да се оттече тя се просмуква в порите на асфалта и във фугите на тротоарите. Заради температурните колебания повърхностният слой на настилките се разрушава.

Ние сме специалисти в изграждането и ремонта на тротоари с всякакъв вид павета и тротоарни плочки. Обърнете се към нас ако искате в имота ви - двора на къщата или пред блока ви да имате добре изградени, равни пътеки, алеи или тротоарни площи, които не се заливат от дъждовете и не позволяват на листа, растителност и почва да се задържа по тях.

Ние от МЕГА МАГ сме експерти както в построяването на по-малки като квадратура тротоарни площи, така и на тротоари и площадки с големи размери, на публични места.


ЦЕНА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ: ПО ДОГОВАРЯНЕ!

ИСКАТЕ ЛИ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД?

Предлагаме безплатен оглед за всички нови клиенти, които се нуждаят от ремонт на покрив, изграждане на нова покривна конструкция или хидроизолация на покрив.